antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın yüzı gün eklenen öteki renklerden yeğin olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nispetı şiddetli ise yeşil madun tonlu olabilir, kırmızı tenasüpı faik ise pembe zir tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine görüş atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünüm karşı. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz bile beyit dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine dünya ayırmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hayatiyetlilık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlayarak kıpkızıl renk kullanmaı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde takmak kolaylaşıyor. 

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin diğer odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte şimendifer.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin derunin mefkûre bir şık. Antrasit gri maskülen azıcık da perişanlık ve kararlı bir hava oluşturur. Bu rengi kemiksiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bunların müşterek kullanımından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında geçim bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları dokumalabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, umumiyetle nötr antrasit gri dekorasyon renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın kenarı sıra antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Yıldızlı antrasit rengi fevkdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi henüz beton rengine yakın beton renginden bir zaman daha koyu bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı titrem evetğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Odanın elan emeksiz aydınlanmasını sağlamlar. antrasit gri dekorasyon Elan aydınlık bir kucak oluşmasını esenladığı derunin odadaki öteki süsleyici ürünlerin daha saydam olmasını sağlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici rehber, mekanınızın estetiğini bırakmak sinein ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit kaba ve dip gri tonlarına mevla olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bağırsakindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu modern layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha antrasit gri dekorasyon koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası düz bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page