The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğkonutirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında iz allıkır.

Natürel renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve bölge tonları arz allıkır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Daha faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Henüz çok minimal ve modern bir biçim elde etmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada arazi kayran beyaz, siyah ve gri tonları size yetişkin bir suhulet katkısızlayacak. Yaşam alanınızda bir alanda antrasit rengi dolu bir şekilde kullanın.

Mücella ve kontak çeken bir gri tonu olan mücella gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu etmenlerin kullanım miktarı âdem vergisı üzerinde elden yanık olacağından tasarım esnasında dikkate kızılınması gerekir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa yolı eşyalarda antrasit tercih edileceği dönem bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir ambiyans peklabilir.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Henüz detaylı yaşamak antrasit gri dekorasyon derunin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler karınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak zemin alıyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir antrasit gri boya abra katkısızlanabilir.

Antrasit rengi halı Antrasit, konut dekorasyonu içinde tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve süsleyici bir dirim meydanı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya esaslamıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır sprey boya ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page